Radio Zilverster 
 Nederlandse hits tot in de puntjes

Nederlandse Hits, Piraten Muziek & Schlager Hits

Bij Radio Zilverster zit u goed als u graag online luistert naar mooie piratenmuziek en de allernieuwste Nederlandse hits. Wij zijn een internet radio station dat bestaat uit verschillende piraten die allemaal ooit in de ether zijn begonnen. Allemaal hebben wij één doel, de mensen vermaken met de mooiste piratenmuziek, lekkere schlager hits en de aller beste Nederlandse hits van nu. 

Piraat zijn wordt tegenwoordig zwaar bestraft en via deze weg kunnen wij legaal via het internet kanaal de mensen blij maken met muziek in eigen taal. Al bestaat onze muziek database grotendeels uit piratenmuziek u hoort bij ons ook de mooiste schlager muziek, de beste golden oldies en zoals al gezegd, de beste Nederlandse hits van nu.

24 uur per dag online

Vraag een verzoek aan

Kom in onze Chatbox

Radio Zilverster - Nieuws

Vernieuwde Website

Zoals u ziet is onze website geheel vernieuwd. Wij hebben gekozen voor wat lichtere kleuren maar toch ons paarse kenmerk zo veel mogelijk gehouden. Ook is de indeling een beetje veranderd. De web player vindt u nu helemaal onderaan onze pagina en in de footer van de website vind u alle gegevens zoals email adres en buma licentienummer. 

Non Stop Update

Afgelopen week is onze non stop helemaal op de schop gegaan. Er zijn allemaal nieuwe afspeellijsten toegepast en ook de muziek is vernieuwd. Eveneens krijgen wij de vraag, waarom klinkt de non stop zachter dan de live uitzendingen? Dit komt omdat wij auto dj gebruiken die geleverd is bij onze stream server. Deze heeft geen audio compressie zoals wij bij onze live uitzendingen gebruiken. 

Radio Zilverster - Shownieuws

Wilt u net als ons goedkoop streamen?

Goede kwaliteit en de meeste gigabite voor uw auto dj.

 

 

 

e="robots" content="index,follow" />