Wie zijn wij.

Een beetje over ons

Jaren geleden zijn wij net als zovele anderen begonnen als piraat op de FM onder de naam De Combinatie Zilverster. Iedere Maandagavond hadden wij onze vaste uitzending via de frequentie, 97,6 Mhz.

Met vier personen waren wij een team en vele jaren hebben wij plezier mogen beleven van onze hobby. We hebben veel dingen mee gemaakt en wij gingen naar diverse andere piraten op bezoek om vrienden op te doen die dezelfde hobby koesterden, heerlijke piraten muziek uitzenden. Elke keer was het weer spannend om piraat te zijn, zou het goed gaan vanavond of worden we uit de lucht gehaald. Elke maandag avond ging het goed en nooit hebben we problemen gehad met de radio controle dienst op een maandagavond. Echter zijn we wel twee keer uit de lucht gehaald maar dit was niet op de reguliere maandagavond. Twee maal op een woensdag middag werden we gepakt en na de tweede keer kregen wij een dwangsom. Wij hebben hier destijds bezwaar tegen in gediend en zijn naar Leeuwarden geweest voor een rechtszaak maar deze hebben wij helaas verloren. Aangezien we geen andere locatie konden vinden om uit te zenden waren we genoodzaakt om te stoppen.

Na vele jaren hebben wij afscheid moeten nemen van al onze luisteraars en dat bleef niet ongeroerd. Toch is het piraat zijn altijd in de aderen blijven stromen en toen het internet steeds populairder werd hebben wij besloten om op het wereldwijde net onze hobby voort te zetten.