Verzoek Aanvragen

Vraag op deze pagina uw favoriete plaat aan

Wat is er leuker dan de muziek te horen die u leuk vind. Onze Dj's kunnen niet de smaak van iedereen weten daarom is er de verzoekbox. Als u een favoriet nummer heeft die u graag wilt horen dan kunt u deze tijdens onze live uitzendingen aanvragen. Hou er rekening mee dat u de dj niet spamt met verzoekjes. Wacht geduldig af tot uw verzoek is gedraaid en vraag dan weer een nieuwe aan.

Our Programs

Gezellige muziek vanuit het zuiden van het land. Muziek voor iedereen en altijd een gezellige babbel.
Een programma vol met heerlijke meezingers en prachtige schlager muziek. Deze Vj houd van het Duitstalige lied en dit zal ook veel ten gehore worden gebracht.
Vanuit Gelderland klinken de heerlijke nummers over de stream. Samen met het vrouwtje en onze Piratenoma bezorgen zij u iedere Woensdagavond een heerlijke muzikale avond.
Deze goed lachse Dj brengt bezorgd iedere Donderdagochten heerlijke muziek op de stream. Allround en voor ieder wat wils, dat is waar deze Dj voor staat.
Nog niet zo lang versterkt deze hij ons team maar wat zijn we blij met deze dj. Lekkere muziek vanuit het mooie zuiden is het een genot om op de Dondardagavond te luisteren.
Deze Vj had de moeilijke taak om de Vrijdagavond show van Dj Fred over te nemen en wat heeft ze dat goed gedaan. Ze draait de mooiste muziek van toen in een handomdraai.
De echte piraten liefhebber zit bij deze dj gebeiteld. Met al zijn zwarte schijven slingert hij de oudste piratenhits over de stream. Echter kunt u bij deze geen verzoek aanvragen.
Allround muziek en een heerlijke afwisseling op de Zaterdagavond de echte oude piratenmuziek. De Dj weet van wanten en laat u genieten van de mooiste muziek vanuit Gelderland.
Ook nieuw bij Radio Zilverster is Opa Cor. Deze Dj is ook van de wat oudere muziek en bezorgd u net zoals al onze dj's heerlijke muziek en heel veel gezelligheid.
Binnenkort begint deze draaiende taxi chauffeur zijn uitzending bij Radio Zilverster. Meer info over deze dj volgt t.z.t